Chişinău Arena va fi inaugurată în ajun de Crăciun, cu un concert istoric al trupei rock Okean Elzy

1 decembrie 2022, 20:04 Cultură 500
Afișul concertului din decembrie, la deschiderea Arenei Chișinău .  Sursa: Suhih Prod/Facebook

Mult așteptata deschidere a Arenei Chișinău va avea loc în ajunul Crăciunului, în seara de 24 decembrie 2022. Evenimentul inaugurării complexului sportiv va fi marcat de un concert istoric al formației rock ucraina, Okean Elzy. Concertul va avea loc ca parte a turneului „Help for Ukraine”.

Potrivit unui anunț al trupei ucrainene, biletele pentru concert sunt în vânzare începând de astăzi, 1 decembrie.

„Dragi fani ai trupei Okean Elzy din Moldova și din țările vecine, vă informăm că concertul nostru în Chișinău în cadrul turneului «Help for Ukraine» va avea loc sâmbătă, 24 decembrie 2022.

Acesta nu va fi o prestație simplă, ci și mult așteptata deschidere la Chișinău a unei arene noi.

Dorim să mulțumim sincer fanilor care au așteptat concertul trupei Okean Elzy la Chișinău de mai bine de un an și nu au returnat biletele pentru spectacolul reprogramat din septembrie 2021 din cauza restricțiilor cauzate de pandemia COVID-19.

În viitorul apropiat înainte de începerea oficială a vânzărilor bilete vechi vor fi înlocuite cu cele noi. Important – cum am promis mai devreme fiecare dintre voi va primi și un alt bilet cadou la același preț. Toți ceilalți vor putea cumpăra biletele începând cu 1 decembrie 2022, când official vor fi deschise vânzările”, se arată în anunțul formației.

O parte din banii adunați din procurarea biletelor artiștii vor fi donați copiilor afectați de război, precum și instituțiilor medicale din Ucraina.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media