METEO/ Vremea ploioasă continuă astăzi

20 aprilie 2023, 07:22 Mediu 102
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi scăzute și precipitații abundente în cursul zilei de azi

Astăzi, joi, 20 aprilie, vremea rămâne rece și ploioasă. Cerul va fi acoperit în proporție de 100%, iar temperaturile vor fi cu mult sub media acestei perioade a anului. Maxima zilei va ajunge la 11°C, cu 6°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă, iar minima nopții se va situa în jurul valorii de 8°C, cu 4°C mai frig decât temperatura medie.

Precipitațiile vor avea o intensitate de 0.81 milimetri pe oră și vor cădea sub formă de ploaie. Soarele va răsări la ora 06:10 și va apune la ora 19:56. Vântul va sufla din direcția vest-nord-vest (WNW), având viteza medie de 5.39 metri pe secundă și rafale ce pot atinge chiar și 10.79 metri pe secundă.

Mâine şi poimâine vremea se menţine înnorată şi rece pentru aceastã perioadã a anului, dar cantitãţile de precipitaţii vor fi mai reduse comparativ cu cele din ziua precedentã.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media