VIDEO/ Leaving Las Vegas 2: Nicholas Cage, beat criţă şi desculţ, dat afară dintr-un restaurant. „Credeam că e un vagabond”

25 septembrie 2021, 13:37 Divertisment 285
Nicholas Cage.  Sursa: capturi video/The Sun

Actorul de la Hollywood Nicholas Cage a fost confundat cu un om al străzii după ce a fost văzut beat criță, desculţ şi îmbrăcat în niște pantaloni cu print leopard într-un restaurant elegant din Las Vegas. Celebrul actor din „National Treasure”, în vârstă de 57 de ani, a fost filmat zilele trecute în timp ce era scos cu forța din restaurant, deoarece artistul s-a dovedit a fi deloc cooperant cu angajații localului.

Actorul care a luat Oscarul interpretând rolul unui alcoolic în filmul „Leaving Las Vegas” a fost dat afară din Lawry’s Prime Rib săptămâna trecută, în cursul zilei de luni, după ce s-a certat cu unul dintre angajaţii localului, iar totul a fost filmat şi făcut public de tabloidul The Sun.

Unul dintre martorii scenei au declarat că Nicholas era „beat criţă şi pus pe scandal” şi, desculţ cum era şi îmbrăcat deloc pretenţios, a fost confundat cu un vagabond care nu-şi avea locul într-un bar cu pretenţii din Las Vegas cum era cel în care se afla.

„Nicolas Cage a cam răvăşit aici!...”, se poate auzi pe înregistrarea publicată în exclusivitate de binecunoscutul tabloid că a spus cineva din apropierea starului. Actorul era nebărbierit, cu pantaloni cu imprimeu de leopard, un tricou negru şi n-avea încălţări în picioare.
Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media