Italia: Un șofer moldovean a murit strivit în cabina camionului, după ce s-a izbit violent de un alt TIR

8 septembrie 2021, 19:27 Diaspora 219
Accident cu implicarea unui cetățean moldovean, Italia.  Sursa: Brescia Today

Un moldovean de 36 de ani, stabilit în Italia, a decedat în Italia. Potrivit presei locale, bărbatul a murit strivit în cabina camionului pe care îl conducea, după ce s-a izbit frontal de un TIR pe o șosea din Brescia, din nordul Italiei.

Tragedia s-a produs în după-amiaza zilei de marți, 7 septembrie, pe autostrada A4, pe Milano-Veneția. Un tânăr șofer de camion în vârstă de 36 de ani, de origine moldovenească, dar stabilit cu domiciliul în Padova, și-a pierdut viața după ce camionului său s-a izbit de vehiculul greu din fața sa, transmite Brescia Today.

Totul s-a întâmplat la scurt timp după ora 17:00. Se crede că tânărul de 36 de ani nu ar fi observat camionul din fața lui și nici măcar nu a frânat. Impactul extrem de violent a fost fatal, tânărul șofer a fost zdrobit în cabină și a fost descarcerat fără suflare de pompierii care au sosit de la Brescia la Desenzano.

La fața locului au fost disponibilizate un elicopter și două echipaje medicale.

În carambol au fost rănite alte două persoane. În accident ar fi fost implicat și un vehicul de asistență rutieră.

Traficul pe artera de circulație a fost sistat până după ora 21:00, ceea ce a provocat un ambuteiaj întins pe o distanță de peste 10 kilometri.

Anastasia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media