ULTIMA ORĂ/ Sheriff Tiraspol a câștigat primul meci din faza grupelor Ligii Campionilor

15 septembrie 2021, 21:38 Sport 1304
Sheriff Tiraspol a câștigat primul meci din faza grupelor Ligii Campionilor.  Sursa: www.digisport.ro

Victorie istorică pentru Republica Moldova. Sheriff Tiraspol a câștigat cu 2-0 primul meci din faza grupelor Ligii Campionilor, disputat cu Shakhtar Donețk, Ucraina.

Primul gol al Sheriff Tiraspol a fost marcat de către fotbalistul spaniol Adama Traoré, în minutul 16 al meciului.

Al doilea gol a fost marcat de Momo Yansane, în minutul 62, dintr-o lovitură cu capul.

Printre adversarele Sheriff Tiraspol în faza grupelor se numără Real Madrid, multipla câștigătoare a Ligii Campionilor, dar și Inter Milano, campioana Italiei.

Datorită succesului clubului din Tiraspol în acest sezon, Republica Moldova a devenit a 34-a țară (dintre cele 55 afiliate la UEFA), care va fi reprezentată în grupele Ligii Campionilor.

Anterior, Sheriff a promovat de 4 ori în grupele Ligii Europei (2009/10, 2010/11, 2013/14, 2017/18). Campioana Moldovei este al 146-lea club, care va juca în grupele UEFA Champions League.

În celălalt meci al grupei D, Inter Milano (Italia) o găzduiește pe Real Madrid (Spania).

În primele patru runde preliminare ale Ligii Campionilor, Sheriff a trecut de Teuta, Albania, cu scorul general de 5-0, de Alashkert, Armenia, scor general 4-1, de Steaua Roșie Belgrad, Serbia (2-1) și de Dinamo Zagreb, Croația (3-0).

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media