SONDAJ iData/ Alegeri noi, aceeași formulă: Cum s-ar colora Legislativul, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare anticipate

29 noiembrie 2021, 12:43 Politică 281
Parlamentul Republicii Moldova.  Sursa: Replica Media

Partidul Acțiune și Solidaritate, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, și Partidul Șor ar fi fracțiunile ce vor reprezenta Legislativul de la Chișinău, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare anticipate. Datele au fost prezentate într-un sondaj realizat de către iData - Date Inteligente.

Pentru PAS ar vota cei mai mulți cetățeni - 32,2%, iar partidele din opoziție, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor ar obține 22,3% din sufragii, iar Partidul Politic „Șor” ar aduna 6,9%.

Restul formațiunilor nu ar trece de pragul electoral.

Sondajul s-a desfășurat în perioada 15 - 25 noiembrie, pe un eșantion de 1.047 de persoane, marja de eroare fiind de +-2,9%, în 367 de lcoalități, inclusiv cinci din regiunea transnistreană.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media