FOTO/ Trei urși salvați dintr-un sanctuar din Ucraina au primit o casă nouă în Germania

17 martie 2022, 21:26 Lifestyle 94
Urși salvați din Ucraina.  Sursa: Facebook

Trei urşi dintr-un sanctuar pentru animale din Ucraina au fost salvaţi din zona de conflict şi aduşi în Germania, a anunţat joi Fundaţia germană pentru bunăstarea animalelor, relatează Agerpres.

Malvina, un exemplar femelă, poate trăi în pace de acum în centrul pentru animale Weidefeld, în nordul Germaniei. Administratorul parcului de urşi, Bernd Nonnenmacher, care s-a ocupat de transport, a spus că a fost „o operaţiune de salvare tensionată” şi că echipa de salvare a fost nevoită să aştepte la graniţă, pe drumul de întoarcere, „13 ore din cauza nebuniei birocratice”.

Urşii trăiau la sanctuarul pentru animale White Rock Shelter, situat la circa 40 de minute de Kiev. Sanctuarul a trebuit evacuat după invazia rusă în Ucraina.

Animalele au fost găzduite temporar în vestul Ucrainei, lână oraşul Liov.

O echipă formată din cinci oameni, condusă de Nonnenmacher, a adus miercuri urşii Popeye şi Asuka în Germania, la finalul unei călătorii de trei zile, totalizând 2.000 de kilometri.


Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media