VIDEO/ Un mort și 19 răniți, inclusiv copii, după ce trupele ruse au bombardat o zonă rezidențială din Kiev

18 martie 2022, 11:41 Ucraina 114
Bombardamente la Kiev, zona rezidențială Vinogradar, 18 martie 2022.  Sursa: Serviciul de Stat de Urgență al Ucrainei

Kiev, capitala Ucrainei, se află sub asediu din prima zi a invaziei ruse - 24 februarie. În dimineața zilei de vineri, 18 martie, trupele ruse au bombardat o zonă rezidențială din cartierul Podolisk. Atacurile au distrus mai multe blocuri de locuit, o grădiniță și o școală, și s-au soldat cu un mort și 19 răniți, potrivit primarului Vitalii Klichiko.

Dimineața, o zonă rezidențială din oraș a fost bombardată de inamic. O persoană a murit, altele 19 au fost rănite, patru dintre ei erau copii. Șase clădiri de locuințe, o grădiniță și o școală au fost avariate”, a spus Klichiko.Salvatorii și paramedicii se află în prezent la fața locului.

Anterior, Serviciul de Stat de Urgență al Ucrainei a informat că aproximativ o sută de persoane au fost evacuate din zona atacată.

Potrivit UNIAN, în dimineața zilei de joi, 17 martie, rămășițele unei rachete rusești doborâte au provocat distrugeri și un incendiu într-o clădire înaltă. Conform informaţiilor preliminare, din clădire au fost evacuate 30 de persoane, dintre care trei au fost rănite. O persoană a murit.

Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media