VIDEO/ Un mort și 19 răniți, inclusiv copii, după ce trupele ruse au bombardat o zonă rezidențială din Kiev

18 martie 2022, 11:41 Ucraina 197
Bombardamente la Kiev, zona rezidențială Vinogradar, 18 martie 2022.  Sursa: Serviciul de Stat de Urgență al Ucrainei

Kiev, capitala Ucrainei, se află sub asediu din prima zi a invaziei ruse - 24 februarie. În dimineața zilei de vineri, 18 martie, trupele ruse au bombardat o zonă rezidențială din cartierul Podolisk. Atacurile au distrus mai multe blocuri de locuit, o grădiniță și o școală, și s-au soldat cu un mort și 19 răniți, potrivit primarului Vitalii Klichiko.

Dimineața, o zonă rezidențială din oraș a fost bombardată de inamic. O persoană a murit, altele 19 au fost rănite, patru dintre ei erau copii. Șase clădiri de locuințe, o grădiniță și o școală au fost avariate”, a spus Klichiko.Salvatorii și paramedicii se află în prezent la fața locului.

Anterior, Serviciul de Stat de Urgență al Ucrainei a informat că aproximativ o sută de persoane au fost evacuate din zona atacată.

Potrivit UNIAN, în dimineața zilei de joi, 17 martie, rămășițele unei rachete rusești doborâte au provocat distrugeri și un incendiu într-o clădire înaltă. Conform informaţiilor preliminare, din clădire au fost evacuate 30 de persoane, dintre care trei au fost rănite. O persoană a murit.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media