În următoarele zile vor fi testate sirenele de alarmă din orașele Bender și Rîbnița

2 august 2022, 19:44 Societate 5644
Sirene de alarmă.  Sursa: novostipmr

În mai multe localități din regiunea transnistreană este planificată testarea sirenelor de înștiințare. Autoritățile locale au anunțat despre acest lucru marți, 2 august, și au îndemnat locuitorii să nu panicheze.

Administrația orașului Bender a informat că testarea sistemului va avea loc în perioada 8-26 august. Sirenele vor fi pornite pentru intervale scurte.

În orașul Râbnița pornirea periodică a sirenelor pentru testare va începe mai devreme, chiar în data de 2 și până pe 16 august.

„În conformitate cu Planul principalelor măsuri organizatorice din august (02, 04, 08, 10, 11, 12, 16), se va efectua un test de verificare a sirenelor electrice cu lansare pe termen scurt, cu o durată de cel mult 60 de secunde”, anunță administrația orașului Rîbnița.

Anastasia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media