Trei ani de închisoare și prejudiciu moral în valoare de 100 de mii de lei pentru un bărbat, care și-a abuzat sexual fiica minoră

23 ianuarie 2023, 19:42 Justiție 1609
Abuz, minor.  Sursa: imagebrocker
Un bărbat în vârstă de 32 de ani, a fost condamnat la închisoare pe un termen de 3 ani, pentru acțiuni perverse săvârșite în privința unei persoane, care nu a împlinit vârsta de 16 ani (art.175 din Codul penal), executarea pedepsei cu închisoarea fiind suspendă condiționat pe un termen de probă de 4 ani, cu aplicarea pedepsei de muncă neremunerată în folosul comunității pe un termen de 100 de ore.

Bărbatul este învinuit de procurori că, acționând într-o perioadă de timp cuprinsă între lunile aprilie 2019 - iulie 2022, aflându-se la domiciliul său, unde locuia cu fiica sa vitregă minoră, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale, a săvârșit acțiuni perverse față de ultima, manifestate prin exhibare, atingeri indecente, discuții cu caracter obscen, precum și alte acțiuni de molestare sexuală, care i-au cauzat minorei suferințe psihice.

Procuratura Generală menționează că inculpatul și-a recunoscut vinovăția în săvârșirea faptelor de care a fost acuzat.

Conform sentinței, instanța l-a mai obligat pe inculpat: să nu-şi schimbe domiciliul fără consimțământul organului competent și să achite părții vătămate suma de 100.000 lei cu titlu de prejudiciu moral.

Procurorii vor contesta sentința cu apel, din motivul blândeții pedepsei.
Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media