„Azi mai mult ca niciodată înțelegem importanța comunității, valoarea ajutorului reciproc, datoria de a fi alături de cei care au nevoie de ajutor”. Mesajul Nataliei Gavrilița cu ocazia Crăciunului

25 decembrie 2022, 14:00 Societate 385
Natalia Gavrilița.  Sursa: Gov.md

„Azi mai mult ca niciodată înțelegem importanța comunității, valoarea ajutorului reciproc, datoria de a fi alături de cei care au nevoie de ajutor”. Prim-ministra Republicii Moldova Natalia Gavrilița a transmis astăzi, 25 decembrie, un mesaj tuturor cetăţenilor Republicii Moldova cu ocazia Crăciunului pe stil nou.

„Dragi prieteni, azi e un bun prilej să ne luăm răgaz de la grijile cotidiene și să fim alături de familie și de cei dragi. Să ne ridicăm deasupra problemelor și să ne conectăm la valorile eterne, care ne amintesc să ne trăim viața cu multă dragoste, bunătate, cumpătare și înțelepciune.

E o perioadă în care suntem puși la încercare, dar trebuie să fim recunoscători pentru pace, pentru liniște, pentru libertatea de care ne bucurăm la noi în țară. Nu toți au parte de aceste lucruri elementare, pe care ne-am obișnuit să le considerăm o normalitate.

Azi mai mult ca niciodată înțelegem importanța comunității, valoarea ajutorului reciproc, datoria de a fi alături de cei care au nevoie de ajutor, puterea solidarității. În momentele cele mai întunecate speranța funcționează ca o lumină călăuzitoare, care ne arată direcția în care putem să mergem împreună ca să fim mai buni, mai împliniți, mai curați.

Vă urez Crăciun Fericit și Sărbători Luminoase!”, este mesajul Nataliei Gavrilița.

Peste 2 miliarde de creştini sărbătoresc astăzi 25 decembrie, sărbătoarea Naşterii Domnului, a patra mare sărbătoare după Paşti, Rusalii şi Vinerea Mare.

Crăciunul a început să fie celebrat pe 25 decembrie (potrivit calendarului gregorian) în secolul al IV-lea în Vest și începând cu cel de-al V secol în Est.

Diana
publicat de:
Diana Severin
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media