METEO/ Începem weekendul cu aceeași vreme: Pe arii extinse vor cădea precipitații, izolat în sudul țării puternice, predominant sub formă de zăpadă

28 ianuarie 2023, 09:04 Societate 77
zăpadă, iarna, fulgi de nea, Crăciuni, sărbători de iarnă.  Sursa: Replica Media

Începem weekendul cu aceeași vreme. Pe arii extinse vor cădea precipitații, izolat în sudul țării puternice, predominant sub formă de zăpadă. Se vor forma depuneri de lapoviță, pe drumuri ghețuș.

Vântul va sufla din nord-est mai mult moderat. Regimul termic nu suferă schimbări. Noaptea temperatura minimă a aerului se va situa între 0..-5°C. Ziua temperatura va oscila între -2..+3ºC.

În nordul țării, termometrele vor indica -2.. -1ºC pe timpul zilei, iar seara temperaturile vor scădea la -5.. -4ºC.

Între 0 și +1ºC se vor înregistra în localitățile de la centrul Republicii Moldova ziua. Pe parcursul nopții, minimele ajung la -3ºC și -2ºC .

Minime de -1 și 0ºC grade noaptea sunt prognozate pentru sudul țării. Ziua, mercurul din termometre va înregistra +2 și +3ºC.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media