Atenție! PTF Vulcănești și-a sistat temporar activitatea, iar la ieșirea din țară prin vamele Leușeni și Sculeni se atestă flux sporit de vehicule

2 octombrie 2022, 14:21 Societate 79
Aglomerație la PTF Leușeni.  Sursa: IGPF

UPDATE/ Punctul de trecere al frontierei Vulcănești și-a reluat activitatea în regim normal, anunță poliția de frontieră, după ce a fost inactiv ddin cauza unor probleme pe linia vamală a Ucrainei. În același timp, a ieșirea din țară prin punctele de trecere a frontierei cu România, Sculeni și Leușeni, se menține un flux mare de călători.

Potrvit IGPF, PTF Vulcănești și-a sistat temporar activitatea din cauza unor defecțiuni tehnice pe linia vamală din Ucraina. În acest sens, poliția de frontieră recomandă călătorilor să aleagă din timp să traverseze frontiera prin PTF Mirnoe sau PTF Giurgiulești-Reni.

La această oră se atestă flux majorat de autovehicule în PTF Sculeni, pe sensul de ieșire din Moldova. IGPF dă asigurări că angajații săi lucrează intensiv și au luat măsurile necesare pentru fluidizarea circulației transfrontaliere.

Poliția de frontieră mintește că PTF Sculeni se află în construcție.

Cozi mari s-au format și la frontiera moldo-română prin PTF Leușeni. Pe sensul de ieșire din țară, la linia de control sunt peste 60 de mașini. Și acolo au fost implicați mai mulți angajați ai IGPF și se folosește la maximum infrastructura, prin suplinirea numărului de artere de control, pentru a degaja traficul.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media