Ambasadorul Lituaniei, întrevedere cu șefa statului cu prilejul încheierii mandatului: A fost decorat cu „Ordinul de Onoare”

18 august 2022, 18:16 Politică 62
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu și ambasadorul Lituaniei, Kestutis Kudzmanas.  Sursa: Președinte.md

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu ambasadorul Lituaniei în țara noastră, Kestutis Kudzmanas, cu prilejul încheierii mandatului acestuia la Chișinău. În cadrul întrevederii, oficialul a fost decorat cu „Ordinul de Onoare”.

Șefa statului a subliniat că Lituania rămâne un partener important pentru Republica Moldova și și-a exprimat aprecierea pentru contribuția Ambasadorului Kudzmanas la consolidarea relațiilor bilaterale dintre țările noastre.

Pe final de întrevedere, în semn de apreciere pentru susținerea parcursului european al Republicii Moldova, precum și pentru ajutorul acordat de autoritățile lituaniene în lupta cu pandemia de Covid-19 și în gestionarea crizei refugiaților din acest an, președinta Maia Sandu i-a conferit Ambasadorului Kestutis Kudzmanas „Ordinul de Onoare”.

Diana
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media