METEO/ Zăpadă ușoară și lapoviță astăzi

6 aprilie 2023, 07:18 Mediu 512
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi scăzute și zăpadă ușoară caracterizează vremea de astăzi

Astăzi, joi, 6 aprilie, primăvara, vremea se anunță a fi rece și neplăcută. Cerul va fi acoperit în proporție de 100%, iar temperaturile vor fi cu mult sub media perioadei. Maxima zilei va atinge doar 3°C, cu 10°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, minima va coborî până la 2°C.

Condițiile meteo vor include zăpadă ușoară atât pe timpul zilei cât și al nopții. Precipitațiile sub formâ de lapovițâ se vor înregistra cu o intensitate de 0.94 milimetri pe orâ. Soarele va rãsari la ora 06:35 și apune la ora 19:38.

Vântul va sufla din direcția sud (S) cu o vitezã medie de 3.36 metri pe secundã și rafale ce pot ajunge pânã la 9.33 metri pe secundã.

Mâine, vremea se îmbunãtãtește puțin, cerul rămânând totuși acoperit în proporţie de 100%. Temperaturile vor crește ușor, maxima ajungând la 9°C, iar minima la 3°C. Precipitațiile se vor transforma în ploaie cu o intensitate de 0.26 milimetri pe oră.

Delia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media