METEO/ Vremea ploioasă continuă astăzi

1 aprilie 2023, 07:22 Mediu 120
Ploaie, meteo, vreme ploioasă.  Sursa: Replica Media

Temperaturi mai ridicate decât media perioadei, dar cerul rămâne acoperit și plouă în continuare.

Astăzi, sâmbătă, 1 aprilie, vremea se menține ploioasă și înnorată. Temperatura maximă va ajunge la 17°C, cu 5°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica o temperatură minimă de 4°C, cu 14°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă.

Cerul va fi acoperit în proporție de 100%, iar intensitatea precipitațiilor va fi de 0.65 milimetri pe oră. Soarele va răsări la ora 06:44 și va apune la ora 19:32. Vântul va sufla dinspre sud-est (SE), cu viteza de 5 metri pe secundă și rafale ce pot atinge chiar și 13.84 metri pe secund.

Mâine și poimâine vremea se menține înnorată și ploioasã, cu temperaturi maxime în jurul a 11°C şi minime în jurul a 5°C. Precipitațiile vor avea o intensitate de aproximativ 2.78 milimetri pe orã şi vântul va sufla dinspre vest (W), cu rafale ce pot atinge 12.83 metri pe secundă.

Delia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media