METEO/ Vremea se încălzește, dar ploile nu ne ocolesc

3 iulie 2023, 07:16 Mediu 168
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi în creștere astăzi, cu maxime de 29°C, însă cerul va fi acoperit și sunt așteptate precipitații.

Astăzi, luni, 3 iulie, vara aduce temperaturi mai ridicate decât media acestei perioade. Maxima zilei va atinge 29°C, cu 3°C mai mult decât temperatura medie pentru acest moment al anului. Noaptea nu va fi la fel de răcoroasă ca în mod obișnuit, minima urmând să fie de 18°C - cu 13 grade mai cald decât media.

Deși temperaturile sunt prietenoase, cerul va fi complet acoperit. Precipitațiile vor avea o intensitate de aproximativ 13 millimetri pe oră și vor cădea sub formă de ploaie. Soarele va răsări la ora 05:32 și va apune la ora 20:44.

Vântul din direcția sud-sud-vest (SSW) va sufla cu o viteză medie de aproape 2.5 metri pe secundă și poate ajunge la rafale de până la aproape 6 metri pe secundă.

Mâine se anunța o zi similara cu cea de astazi in ceea ce priveste acoperirea norilor si conditiile meteorologice generale. Temperatura maxima se ridica insa pana la valoarea de aproximativ 31 grade Celsius iar minima noptii ajunge la aproape 20 grade Celsius. Precipitatiile vor fi insesizabile avand doar o intensitate mica de doar cateva sutimi de milimetru pe ora.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media