METEO/ Vremea ploioasă continuă astăzi

16 aprilie 2023, 07:20 Mediu 107
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Ploi consistente și cer în totalitate acoperit de nori, acestea sunt condițiile meteo pentru ziua de astăzi.

În această duminică, 16 aprilie, primăvara aduce vreme ploioasă și temperaturi mai scăzute decât media perioadei. Cerul va fi complet acoperit de nori, cu o acoperire de 100%, iar precipitațiile vor atinge intensitatea de 5.65 milimetri pe oră.

Temperatura maximă a zilei va fi de aproximativ 15°C, cu un grad mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica o temperatură minimă în jurul valorii de 7°C, cu noua grade mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Vântul va sufla dinspre est (E) cu rafale ajungând la viteze de 9.7 metri pe secundǎ și o vitezǎ constantǎ de aproximativ 4.87 metri pe secundǎ. Soarele va rǎsǎri la ora 06:17 și se va apune la ora 19:51.

Mâine, vremea se menține înnorată și ploioasǎ, dar cu precipitații mult mai slabe comparativ cu cele din ziua precedentă. Temperaturile vor continua să scadă, atingând maxime de 11°C și minime de 5°C în timpul nopții.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media