VIDEO/ 30 persoane au fost arestate la Londra după meciul Anglia – Scoția, de la Euro 2020

19 iunie 2021, 16:02 Sport 65
Fani scoțieni.  Sursa: REUTERS/Henry Nicholls

Poliția metropolitană londoneză a arestat 30 de persoane, din rândul fanilor care se aflau în centrul și în apropierea arenei stadionului Wembley vineri și în primele ore ale zilei de sâmbătă, după meciul Anglia - Scoția, de la EURO 2020, încheiat cu o remiză fără goluri, scrie Reuters.

Mii de fani ai Scoției au călătorit spre sudul Londrei, în ciuda ploilor torențiale din capitala engleză, mulți fără bilet pentru meci. În timp ce majoritatea susținătorilor s-au comportat adecvat, au existat incidente în tot orașul, spune poliția londoneză.

Ciocnirile au avut loc între suporterii scoțieni și cei englezi în timpul partidei, după ce primii au petrecut pe străzile din Londra cu ore bune înainte de începerea meciului.

Ofițerii de poliție au fost nevoiți să intervină în Leicester Square, în jurul orei locale 21:00, pentru a-i despărți pe fanii celor două echipe, care deveniseră violenți.

Conform raportului poliției, în urma intervenției oamenilor legii, doar vineri seara au fost arestate 30 persoane.

„Toți cei arestați sunt bărbați. Infracțiunile au inclus violență și dezordine, deținere de droguri și de arme, scandal rasial, beție și agresarea unui ofițer de poliție, care a suferit răni ușoare”, a mai precizat Poliția Metropolitană.

„13 arestări s-au făcut pentru infracțiuni de ordine publică, șase pentru beție și dezordine, patru pentru agresiuni asupra poliției, trei pentru agresiuni, două rețineri sunt legate de droguri de clasa A și câte una pentru încălcarea unui ordin de dispersare și încălcarea unui ordin de interzicere”.


În urma intervenției ofițerilor de poliție, suporterii celor două formații au fost despărțite, cele două grupuri fiind escortate la distanță unul de altul Partida Anglia – Scoția s-a terminat nedecis.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media