Președinta Sandu s-a întâlnit cu un grup de primari: „Chem să ne susțineți în realizarea celui mai important proiect național - integrarea europeană”

3 august 2022, 21:37 Politică 134
Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu un grup de primari.  Sursa: Președinte.md

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit în această după amiază cu un grup de primari, membri ai Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM). În cadrul întâlnirii, au fost discutate un șir de probleme cu care se confruntă primarii din toată țara, potrivit comunicatului oficial.

Totodată, au fost abordat subiecte legate de descentralizarea financiară și relația dintre administrația publică locală și centrală, relația primarilor cu consiliile raionale, probleme de administrare a proprietăților, implementarea strategiei naționale de management al deșeurilor.

Președinta Maia Sandu a menționat rolul pe care-l au aleșii locali în modernizarea țării și i-a îndemnat să devină promotori activi ai integrării europene în localitățile lor.

„Vă chem să ne susțineți în realizarea celui mai important proiect național - integrarea europeană. Trebuie să ne unim forțele pentru a proteja și consolida democrația, pentru a dezvolta economia și pentru a îmbunătăți viața oamenilor”, a declarat șefa statului.

Diana
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media