Boris Johnson, despe evenimentele militare din Ucraina: „Preşedintele Vladimir Putin a ales calea vărsării de sânge”

24 februarie 2022, 09:42 Externe 297
Boris Johnson.  Sursa: bbc.com

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, într-un mesaj postat pe Twitter, declară că este „îngrozit de evenimentele înspăimântătoare din Ucraina” şi că în acest sens a purtat o o discuție telefonică cu preşedintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, despre următorii paşi.

„Sunt îngrozit de evenimentele oribile din Ucraina și am vorbit cu președintele Zelenski pentru a discuta următorii pași. Președintele Putin a ales calea vărsării de sânge şi a distrugerii prin lansarea acestui atac neprovocat asupra Ucrainei. Regatul Unit și aliații noștri vor răspunde decisiv”, a scris Johnson în mesajul său.

IMPORTANT!!!
E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegram și vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media