Doi candidați la funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor al ANSC, admiși la proba interviu

3 martie 2022, 17:18 Societate 74
Parlamentul Republicii Moldova.  Sursa: Replica Media

Doi candidați au fost admiși la proba interviu în cadrul concursului deschis pentru ocuparea funcției de consilier pentru soluționarea contestațiilor al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC).

Conform deciziei Comisiei economie, buget și finanțe din 2 martie 2022, la etapa interviului sunt admiși Gheorghe Ghidora și Petru Bouroș.

Aceeași hotărâre prevede că pentru a decide corespunderea criteriului „experiență de cel puțin trei ani în domeniul achizițiilor publice” se solicită informație suplimentară de la candidații Victoria Eșanu și Alexei Motîcailo.

Ședința comisiei, la care vor fi selectați doi candidați la funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor al ANSC, va avea loc pe 9 martie, la ora 9:00.


Diana
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media