România acordă R. Moldova cantități de motorină, benzină și păcură. Gavrilița: Va reduce impactul crizei în sfera energetică

7 martie 2022, 07:46 Societate 160
Republica Moldova și România.  Sursa: moldova.org
Comitetul Național pentru situații de urgență a României a decis să acorde Republicii Moldova 155.443 litri de motorină, 150.993 litri de benzină și 5000 tone de păcură. Anunțul a fost făcut de prim-ministra Natalia Gavrilița.

Potrivit prim-ministrei, asistența cu titlu gratuit este acordată statului nostru în urma solicitărilor făcute către Guvernul Român și vin să suplinească deficitul de resurse ca urmare a fluxului de persoane nevoite să plece din Ucraina.

Totodată, asistența din partea statului român va reduce impactul crizei în sfera energetică.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență din România (CNSU) a aprobat o hotărâre prin care acordă asistență internațională cu titlu gratuit Ucrainei și Republicii Moldova din stocurile rezervei de stat

Diana
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media