Punctul de trecere Palanca: O femeie din Herson, Ucraina a decedat în drum spre spital. Șeful IGSU: În ultimele 50 de ore s-a aflat pe drum

27 februarie 2022, 11:30 Societate 299
punct de trecere a frontierei.  Sursa: Publika.md

O femeie din Herson, Ucraina a decedat în drum spre spital în urma unui stop cardiac. Aceasta a raportat la punctul de trecere al Frontierei Palanca că se simte rău. Anunțul a fost făcut de șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Alexandu Oprea, care a precizat că în ultimele 50 de ore s-a aflat pe drum.

„Astăzi la ora 09.30, la punctul de trecere al Frontierei Palanca, o femeie a raportat că se simte rău. Acesteia i s-a acordat primul ajutor. A fost transportată spre cea mai apropiată instituție medico-sanitară. Cu regret, a decedat în drum spre spital din cauza unui stop cardiac”, a precizat șeful IGSU.

Șeful IGSU, Alexandru Oprea, a precizat că este vorba despre o femeie din localitatea Herson, Ucraina, născută în 1958, care potrivit primelor constatări, suferea de unele probleme de sănătate. Oprea a precizat că în ultimele 50 de ore, femeia s-a aflat pe drum.

Diana
publicat de:
Diana Severin
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media