Troleibuzul turistic din Chișinău își modifică orarul de circulație. Precizările RTEC

5 noiembrie 2021, 10:40 Auto 87
Troleibuz turistic la Chișinău.  Sursa: chisinau.md

Troleibuzul turistic își va modifica orarul începând cu ziua de mâine, 6 noiembrie, informează Directia generală economie comerț și turism a Primăriei municipiului Chișinău.

Astfel, începând cu 06.11.2021, se suspenda două rute din programul troleibuzului turistic (10:00 și 18:00), iar circulația acestuia va fi organizata după cum urmează:

— I rută: ora 12:00 (excursie în l. rusă)
— II rută: ora 14:00 (excursie în l. engleză)
— III rută: ora 16:00 (excursie în l. română)

Startul — Arcul de Triuf

Mai mult, orarul va putea fi modificat în funcție de fluxul de călători sau a modificărilor ce pot apărea în traseul turistic. Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie — 30 lei.

Potrivit RTEC, capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic va fi permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copii până la 7 ani, în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

Lansarea Troleibuzului Turistic — Chișinău Sightseeing are drept scop promovarea obiectivelor turistice importante din orașul Chișinău, îndemnând astfel locuitorii și oaspeții capitalei să cunoască și să descopere istoria orașului, istoria străzilor și ale personalităților care au marcat evoluția neamului nostru.

Pe perioada stării de urgență în sănătate publică generată de situația pandemică, în mod obligatoriu urmează a fi asigurate măsuri de prevenire și control al răspândirii infecției COVID-19.

Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media