Ruta de troleibuz 35 își modifică traseul. Pe ce străzi va circula

26 septembrie 2022, 13:59 Societate 296
Troleibuz Chișinău.  Sursa: Replica Media

Primăria Municipiului Chișinău informează că începând cu ziua de astăzi, 26 septembrie, se modifică itinerarul rutei municipale de troleibuz nr. 35 „str. Vasile Alecsandri - or. Durlești”. Măsura a fost luată în scopul eficientizării serviciilor de transportare a călătorilor și deservirea calitativă a populației din sectorul Centru al capitalei.

Ruta de troleibuz nr. 35 va circula: de pe șoseaua Hîncești pe strada Academiei, Drumul Viilor, strada Pietrarilor, șoseaua Hîncești și în continuare pe traseul stabilit.

Pe traseul rutei nr. 35 se stabilesc noi stații de transport public: stația „Centrul Național de Transfuzie a Sângelui”, stația „Drumul Viilor 34/1”, stația „Pietrarilor”, stația „șoseaua Hîncești, 78”.

Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicație va opera modificările respective în programul de transport rutier al municipiului Chișinău.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media