Mihail Podoliak, despre retragerea trupelor ruse de pe malul drept al Niprului: „Este necesar să separăm cuvintele de fapte”

9 noiembrie 2022, 20:19 Ucraina 313
Mihail Podoleak, consilierul președintelui Vladimir Zelenski.  Sursa: www.unian.net

Consilierul președintelui Ucrainei, Mihail Podoliak, a declarat astăzi, 9 noiembrie, că este prea devreme pentru a vorbi despre retragerea trupelor ruse din orașul Herson, din sudul țării, scrie REUTERS.

„Este necesar să separăm cuvintele de fapte. Până când steagul ucrainean nu va flutura deasupra Hersonului, nu are sens să vorbim despre o retragere a Rusiei. Ucraina nu ia în considerare aceste declarații (ale Rusiei) ”, a declarat Podoliak.

Amintim că comandantul grupului unit de trupe ruse din Ucraina, generalul Serghei Surovikin, i-a sugerat ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu, „să se apere de-a lungul malului stâng al râului Nipru în regiunea Herson” şi să retragă trupele ruse de pe malul drept al fluviului, scrie Current Time.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media