PAS în ședință. Partidul de guvernare s-a reunit în Consiliul Politic Național

27 noiembrie 2022, 12:41 Politică 184
Membri PAS.  Sursa: Andrei Spinu via Telegram

Liderii Partidului Acțiune și Solidaritate s-au reunit astăzi într-o ședință de lucru în cadrul lucrărilor Consiliului Politic Național, anunță ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu. Reuniunea nu a fost făcută public din timp.

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre subiectul discuțiilor și ce fel de decizii se vor lua. Ulterior, PAS a venit cu un scurt comunicat în care a anunțat ședința.

„În aceste clipe are loc Consiliul Politic Național al Partidului Acțiune și Solidaritate la care se discută despre situația politica din țară, dar și despre situația din regiune.
Uniți devenim mai puternici!”, scrie pe pagina oficială a partidului.

„Sunt la ședința Consiliului Politic Național al Partidul Acțiune și Solidaritate. PAS are 11840 membri. Suntem cea mai puternică echipă politică din țară. Ținem Moldova pe calea Europeană. Rămânem uniți și vom reuși. Hai, Moldova!”, a scris Spînu pe pagina sa de facebook.


Vom reveni cu detalii.

Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media