VIDEO/ DOC/ Ședința CMC s-a încheiat. Ce subiecte au fost aprobate astăzi de consilierii municipali

20 septembrie 2022, 10:10 Politică 160
CMC, Consiliul Municipal Chișinău.  Sursa: Replica Media

Consiliul Municipal Chișinău (CMC) se întrunește astăzi, 20 septembrie, în ședință pentru a continua examinarea subiectelor de pe ordinea de zi aprobată la 16 septembrie.

UPDATE 16:38. Ultimul subiect de pe ordinea de zi a fost trimis spre reexaminare. Ședința CMC a fost declarată închisă.

UPDATE 16:09. „Insectele care sunt în R. Moldova se numesc ploșnița dantelată a stejarului și tigrul platanului. Este vorba despre insecte invazive. Ar putea fi tratate chimic”, a declarat șefa Asociației de Gospodărire a Spațiilor Verzi, Victoria Covali.

UPDATE 15:04. Consilierii municipali au revenit în ședință. Consilierul Platfromei DA, Andrei Năstase, solicită trimiterea subiectul nr.14 la reexaminare, cel cu privire la formarea și autentificarea drepturilor asupra unui bun imobil din domeniul privat al municipiului din Calea Ieșilor, 36.

UPDATE 12:17. Consilierii municipali au luat o pauză pentru a lua o decizie cu privire la următorul subiect de pe ordinea de zi.

UPDATE 11:50. Proiectul de decizie cu privire la edificarea monumentului „Coloana Cerului” pe traseul Chișinău-Strășeni, retras de pe ordinea de zi.

UPDATE 11:45. Proiectul de decizie despre operarea unor modificări în decizia Consiliului Municipal Chișinău nr. 13/19 din 04.08.2020 „Cu privire la darea în locațiune a loturilor de pământ din șos. Muncești, 269/1, Societății cu răspundere limitată „EURO LPG”, trimis spre reexaminare.

UPDATE 11:35. Proiectul de decizie cu privire la formarea unor bunuri imobile (terenuri) din str. Constructorilor, 48, transmiterea în proprietate privată comună și adjudecarea la licitație funciară, votat ca bază de consilierii municipali.

UPDATE 10:30. Ședința CMC a început. Proiectul de decizie cu privire la stabilirea relațiilor de locațiune asupra lotului de pământ din Calea Orheiului, 16 cu dl Valeriu Grigoraș și cu dna Svetlana Grigoraș, trimis spre reexaminare.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media