VIDEO/ Paris: Una dintre cele mai mari piețe de produse din lume, cuprinsă de flăcări. Un depozit de 7.000 de metri pătrați a luat foc

25 septembrie 2022, 18:18 UE 306
Piața Internațională Rungis, în flăcări.  Sursa: economictimes.indiatimes.com

O coloană de fum întunecat s-a înălțat peste Paris duminică, 25 septembrie, în urma unui incendiu izbucnit într-un depozit de la una dintre cele mai mari piețe de produse, care furnizează capitalei franceze și regiunilor învecinate o mare parte din alimentele sale proaspete, fiind cea mai mare de acest gen din lume, scrie Le Monde.

Pompierii au îndemnat oamenii să stea departe de zona din suburbiile de sud ale Parisului, în timp ce 100 de ofițeri și 30 de mașini de pompieri s-au luptat cu incendiul de la Piața Internațională Rungis, scrie The Washington Post.


Căpitanul Marc Le Moine, purtător de cuvânt al pompierilor din Paris, a declarat că nimeni nu a fost rănit.

„Incendiul a fost ținut sub control și nu a existat niciun risc ca acesta să se răspândească din depozitul de dimensiunea unui teren de fotbal, care acoperă o suprafață de 7.000 de metri pătrați (1,7 acri)”, a spus el.

„Cauza incendiului este necunoscută, dar urmează a fi investigată”, a adăugat el.

Piața angro în expansiune este un adevărat oraș în sine, cu peste 12.000 de oameni care lucrează acolo și cu depozite pline cu fructe și legume, fructe de mare, carne, produse lactate și flori din toată Franța și din întreaga lume.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media