VIDEO/ Un bărbat, reținut în flagrant în timp ce încerca să sustragă din geanta unei femei portmoneul și actele personale

3 martie 2023, 11:18 Justiție 560
reținut în flagrant în timp ce încerca să sustragă din geanta unei femei portmoneul și actele personale.  Sursa: politia.md

Polițiștii capitalei au reținut în flagrant un bărbat, în vârstă de 41 de ani, în timp ce încerca să sustragă din geanta unei femei portmoneul și actele personale.

Prejudiciul material cauzat victimei a fost estimat la suma de 7 700 de lei.

Bănuitul a fost arestat pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru pungășie.

În momentul reținerii, bărbatul se afla în căutare pentru infracțiuni similare.

Conform legislației penale acesta riscă amendă în mărime de până la 42 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.


Prezumţia de nevinovăţie este un principiu fundamental, garantat de Constituţia Republicii Moldova, care prevede că „orice persoană acuzată de un delict este prezumată nevinovată până când vinovăţia sa va fi dovedită în mod legal, în cursul unui proces judiciar public, în cadrul căruia i s-au asigurat toate garanţiile necesare apărării sale”.(Constituţia Republicii Moldova, art.21)
Alina
publicat de:
Alina Frunza
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media