UPDATE/ FOTO/ VIDEO/ O explozie s-a produs la sediul așa-ziselor Servicii de securitate de la Tiraspol: Focurile au fost efectuate din lansatoare RPG-uri. Nu există răniți

25 aprilie 2022, 18:38 Societate 866
Explozie Tiraspol.  Sursa: Telegram

O explozie s-a produs astăzi la sediul așa-ziselor Servicii de securitate de la Tiraspol. Deocamdată nu se cunosc detalii. Explozia a avut loc cu puțin timp în urmă, iar autoritățile de la Chișinău nu au venit cu o poziție oficială în acest sens.

UPDATE 19.45. Informația privind exploziile de la Tiraspol au fost confirmate de așa zisele autorități din regiunea transnistreană.

Luni, în jurul orei 17:00, în clădirea așa zisului minister al Securității de Stat al regiunii aflată la intersecția străzilor Manojlov și Karl Marx, au avut loc mai multe explozii. Ferestrele de la etaj sunt sparte.

Zona adiacentă era păzită de polițiști. O echipă de investigații, geniști, pompieri, ambulanțe și specialiști ai altor servicii de urgență sunt la fața locului.
Conform datelor preliminare, focurile au fost făcute din RPG-uri.
Nu există răniți”, se arată în comunicat.
Pe mai multe canale de Telegram au fost făcute publice imagini din care se vede cum clădirea este avariată în urma exploziei.

Revenim cu detalii.
Diana
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media