Zelenskiy a discutat cu Erdogan, în ajunul convorbirilor dintre preşedintele turc cu omologul Vladimir Putin. Evacuarea civililor din Mariupol, unul dintre subiectele de pe agendă

24 aprilie 2022, 16:36 Politică 321
Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskiy și omologul său turc Recep Tayyip Erdogan.  Sursa: www.aa.com.tr

Preşedintele Ucrainei Vladimir Zelenskiy a declarat că a discutat cu omologul său turc Recep Tayyip Erdogan astăzi, 24 aprilie, în ajunul convorbirilor dintre preşedintele turc cu omologul său rus Vladimir Putin.

„Am discutat despre cursul procesului de negociere, coordonarea cu Turcia și alte țări de garanții de securitate pentru Ucraina. Au fost puse în discuție problemele legate de capacitățile de apărare a ucrainei, precum și de securitatea alimentară globală, care a fost amenințată de blocarea transportului maritim în Marea Neagră. De asmenea, au discutat despre necesitatea evacuării imediate a civililor din oraşul-port Mariupol ocupat în mare parte de ruşi, inclusiv a celor din oţelăria Azovstal”, se arată în mesajele publicate pe Twitter.


Kievul a anunțat mai devreme că forţele ruse au continuat să bombardeze oraşul de la Marea Azov, care este asediat de la începutul lunii martie de armata rusă, şi în special oţelăria Azovstal, ultima redută de rezistenţă a combatanţilor ucraineni.

REPLICA MEDIA transmite în regim de LIVE TEXT toate evenimentele din Ucraina. Toate știrile despre atacul neprovocat și inuman al Rusiei în Ucraina sunt aici pentru fiecare zi: 24 februarie, 25 februarie, 26 februarie, 27 februarie, 28 februarie, 1 martie, 2 martie, 3 martie, 4 martie, 5 martie, 6 martie, 7 martie, 8 martie, 9 martie, 10 martie, 11 martie, 12 martie, 13 martie, 14 martie, 15 martie, 16 martie, 17 martie, 18 martie, 19 martie, 20 martie, 21 martie, 22 martie, 23 martie, 24 martie, 25 martie, 26 martie, 27 martie, 28 martie, 29 martie, 30 martie, 31 martie, 1 aprilie, 2 aprilie, 3 aprilie, 4 aprilie, 5 aprilie, 6 aprilie, 7 aprilie, 8 aprilie, 9 aprilie, 10 aprilie, 11 aprilie, 12 aprilie, 13 aprilie, 14 aprilie,15 aprilie, 16 aprilie, 17 aprilie, 18 aprilie, 19 aprilie, 20 aprilie, 21 aprilie, 22 aprilie și 23 aprilie.


IMPORTANT!!! E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegram și vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media