VIDEO/ Explozii în orașele rusești Belgorod, Kursk și Voronej, aproape de granița cu Ucraina. Un depozit de muniții a luat foc

27 aprilie 2022, 08:01 Externe 1294
Incendii în Belgorod.  Sursa: Twitter

O serie de explozii au fost auzite în primele ore ale zilei de miercuri în orașul rus Belgorod, în apropiere de granița cu Ucraina, a declarat guvernatorul regional Viaceslav Gladkov, iar un depozit de muniție din provincie a luat foc, transmite Reuters.

Gladkov a spus că niciun civil nu a fost rănit în incendiul care a izbucnit la o instalație din apropierea satului Staraya Nelidovka și care a fost ulterior stins.

Rusia a acuzat luna aceasta Ucraina că a atacat cu elicoptere un depozit de combustibil din Belgorod și că a deschis focul asupra mai multor sate din provincie.

Provincia Belgorod se învecinează cu regiunile ucrainene Luhansk, Sumî și Harkiv, toate acestea fiind marcate de lupte grele de când Rusia a invadat Ucraina în urmă cu două luni.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini atât cu incendiul, cât și cu ceea ce pare o lansare de sistem antiaerian în Belgorod.

De asemenea, explozii au fost auzite și în orașele Kursk și Voronej din Rusia.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media