VIDEO/ Misiune neobișnuită pentru pompierii de la Ungheni: Au salvat două vulpi de la înec

20 mai 2022, 09:24 Societate 155
Vulpi salvate de la înec, la Ungheni.  Sursa: capturi video

Salvatorii din raionul Ungheni au intervenit pentru a salva două vulpi de la înec. Cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de joi, 19 mai, la ora 13:30 - la 112 au sunat niște locuitori care au auzit urlete disperate a animalelor care au căzut în apa unui bazin acvatic artificial, din apropierea satului Grozasca.

La fața locului pentru realizarea misiunii neobișnuite a intervenit un echipaj de salvatori. Ajunși, angajații IGSU au văzut animalele epuizate, care încercau de mai mult timp să iasă la mal, dar din cauza înălțimii a malurilor înalte și lunecoase, , acoperite cu peliculă specială, nu aveau nici o șansă.

Pentu salvarea acestora angajații IGSU au desfăcut o scăra culisabilă până la adîncimea potrivită unde se aflau animalele. O vulpe, observând scara s-a urcat la mal de una singură, iar puiul micuț a fost prins de salvatori și adus în siguranța la mal, după care a fugit în pădure.

Potrivit IGSU vulpele au rămas nevătămate.

Conform datelor statistice, de la începutul anului 2022 angajații IGSU au efectuat 145 de misiuni la salvarea animalelor.

Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media