Un bărbat în vârstă de 56 ani, condamnat la 11 ani închisoare pentru tentativa de omor a unui alt bărbat dintr-o localitate din Hîncești

20 mai 2022, 13:57 Justiție 39
Cătușe/ Imagine simbol.  Sursa: www.observatorulph.ro

Un bărbat în vârstă de 56 ani, a fost condamnat prin sentința Judecătoriei Hîncești din 19 mai, la 11 ani închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor a unui alt bărbat dintr-o localitate din Hîncești.

PG notează că potrivit probelor administrate de către procurori și examinate nemijlocit în ședința de judecată, s-a stabilit că, inculpatul la 1 ianuarie 2022, aflându-se la într-o localitate din raionul Hîncești, fiind în stare de ebrietate, a pătruns în casa de locuit a unui bărbat, cu care se afla în relații ostile, căruia i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuțit în regiunea feței, gâtului și în regiunea costală dreapta, astfel, cauzându-i leziuni corporale periculoase pentru viața și sănătatea persoanei, însă din motive independente de voința lui decesul părți vătămate nu a survenit.

Pe tot parcursul efectuării urmăririi penale pe caz, cât și judecării cauzei penale, inculpatul s-a aflat în stare de arest preventiv, măsură care a fost menținută și de către instanța de judecată, până când sentința va deveni definitivă.

PG remarcă că, în cadrul ședinței de judecată, inculpatul a pledat nevinovat.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel, la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.

PG precizează că, anterior bărbatul vizat, în anul 2018 a mai fost condamnat la un an închisoare cu suspendarea condiționată a executării pedepsei pe un termen de probă de 3 ani, fiind recunoscut vinovat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.
Diana
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media