Accident de motocicletă, la Rezina. Șoferul și pasagera vehiculului au decedat până la venirea ambulanței

28 iunie 2022, 11:29 Societate 221
Accident de motocicletă, la Rezina.  Sursa: politia.md

Două persoane au decedat în această noapte în urma unui grav accident rutier, în satul Țahnăuți, după ce motocicleta pe care o conducea un tânăr de 22 de ani s-a tamponat în bordura de pe marginea carosabilului, ulterior fiind proiectat într-un pilon electric și un gard din beton.

Potrivit Poliției, preliminar s-a stabilit că șoferul de 22 de ani, fără permis de conducere, aflându-se la ghidonul unei motociclete de model Alpha, având ca pasageră o tânără de 26 de ani, nu a ținut cont de situația rutieră și anume drum acoperit cu prundiș.

În urma impactului, ambele persoane au decedat la fața locului până la sosirea ambulanței.

În luna mai, conducătorul aceleiași motociclete a fost sancționat pentru încălcarea Regulamentului circulației rutiere, cu reținerea unității de transport la parcarea specială, însă asta nu l-a oprit să urce din nou pe motocicletă sau să se echipeze cel puțin cu casca de protecție.

De la începutul anului, pe teritoriul țării, s-au produs 118 accidente cu implicarea motocicletelor, în urma cărora 9 persoane au decedat, iar 110 au suferit diverse traumatisme.

În aceeași perioadă au fost documentate 4.824 de încălcări comise de către motocicliști. 990 de unități de transport au fost duse la parcarea specială.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media