FOTO/ Îl evită pe Dodon în campanie? De Ziua orașului Ceadîr-Lunga, bașkana Irina Vlah a apărut în poze alături de mai mulți politicieni, în afară de liderul PSRM

10 iunie 2021, 20:00 Politică 408
Ziua orașului Ceadîr Lunga.  Sursa: Irina Vlah via Facebook

Orașul Ceadîr-Lunga din autonomia găgăuză a sărbătorit ziua orașului. La evenimentul care a adunat sute de oameni au fost invitați mai multe oficialități atât de nivel local, dar și național. În plină campanie electorală, politicienii de la Chișinău nu au ratat șansa să felicite locuitorii orașului.

În timpul zilei, aceștia au ținut să se salute și să socializeze cu bașkana Irina Vlah. Mai puțin Igor Dodon. Liderul socialiștilor a apărut la serbare seara târziu, atunci când bașkana, dar și alți politicieni nu mai erau la serbare. În timpul zilei însă, socialiștii au fost reprezentați de Feodor Gagauz.


Portalul regional nokta.md observă că în această campanie, Irina Vlah s-a detașat de socialiști și liderul acestora, Igor Dodon. Dimpotrivă, Vlah apare în public alături de candidații Partidului Dezvoltării și Consolidării din Republica Moldova condus de Ion Chicu.


De altfel, PDCM a avut cei mai mulți reprezentanți la sărbătoarea de la Ceadîr-Lunga. Alături de liderul Ion Chicu, a venit și fostul ministru al Economiei, Anatol Usatîi cu care Irina Vlah a fost la Forumul din Sankt-Petersburg. De asemenea, potrivit nokta.md, bașkana este însoțită la fiecare apariție publică de fostul consilier al lui Chicu, Vitalie Dragancea.Alături de Irina Vlah mai apar în fotografii Marina Tauber de la Partidul Șor, Renato Usatîi și deputatul PAS, Vladimir Bolea.Nokta.md notează că Irina Vlah refuză să răspundă care sunt relațiile sale cu Igor Dodon și Ion Chicu.

Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media