METEO/ Vreme înnorată și temperaturi ridicate astăzi

25 iunie 2023, 07:18 Mediu 74
Primăvara aduce nori gri pe cer, dar natura înflorește.  Sursa: replicamedia.md

În această zi de duminică, 25 iunie, vremea va fi înnorată și cu temperaturi mai mari decât media sezonului.

Astăzi, cerul va fi acoperit în proporție de 100%, fără precipitații. Temperatura maximă a zilei va ajunge la 30°C, cu 4°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica o valoare minimă de 20°C, cu 15°C peste media sezonului.

Soarele va răsări la ora 05:30 și va apune la ora 20:44. Vântul va sufla din direcția nord-vest (NW), cu o viteză medie de aproximativ 4 metri pe secundă și rafale care pot atinge până la 9 metri pe secundă.

Mâine, luni, vremea se anunță senin și însorit, cu o acoperire a norilor de doar 24.22%. Temperaturile vor oscila între minima de 18°C noaptea și maxima de aproximativ 28°C ziua. Vântul se menține moderat din direcția nord-nord-vest (NNW).

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media