METEO/ Vreme înnorată și temperaturi ridicate astăzi

17 iunie 2023, 07:17 Mediu 152
Primăvara aduce nori gri pe cer, dar natura înflorește.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturile cresc cu până la 4°C față de media perioadei, în timp ce cerul rămâne acoperit

Astăzi, sâmbătă, 17 iunie, ne așteptăm la o vreme înnorată și temperaturi ridicate. Maxima zilei va ajunge la 29°C, cu 4°C mai mult decât temperatura medie din această perioadă. Noaptea, minima va fi de 17°C, cu 15°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă.

Condițiile meteo vor fi caracterizate de un cer acoperit în proporție de 100%, fără precipitații. Soarele va răsări la ora 05:28 și va apune la ora 20:42.

Vântul va sufla din direcția sud-vest (SW), cu o viteză medie de aproximativ 5 metri pe secundă și rafale care pot atinge până la aproape 9 metri pe secundă.

Mâine, duminicã, se anunțã tot vreme înnoratã și fărã precipitații. Temperatura maximã va crește ușor pânã la aproximativ 30°C iar minima noaptea va fi în jur de 19°C. Vântul se schimbã spre sud (S) cu rafale de pânã la 8 metri pe secundã.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media