VIDEO/ Bărbat de 57 de ani, reținut după ce a înjunghiat un tânăr într-un local din Ceadîr-Lunga. Ce pedeapsă riscă

12 decembrie 2022, 12:09 Societate 168
Tânăr, înjunghiat într-un local din Ceadîr-Lunga.  Sursa: captură video/Poliția.md

Un tânăr de 32 de ani a ajuns la spital duminică seara, 11 decembrie, după ce a fost înjunghiat de un bărbat într-un local din Ceadîr-Lunga. Suspectul, un bărbat de 57 de ani cu antecedente penale, a fost reținut pentru 72 de ore și riscă până la 7 ani de închisoare pentru huliganism agravat.

Potrivit Poliției, între suspect și victimă a izbucnit un conflict. La un moment dat, agresorul l-a înjunghiat cu un cuțit pe tânărul de 32 de ani în spate și în abdomen, după care a plecat de la fața locului.

Victima a fost internată în spitalul raional din Ceadîr-Lunga pentru îngrijiri medicale.

În urma acțiunilor întreprinse de ofițerii Direcției investigații „Sud” a INI, în comun cu angajații IP Ceadîr-Lunga, sub conducerea Procuraturii UTA Gagauzia, suspectul a fost reținut.

Bănuitul, anterior judecat, este reținut pentru 72 de ore și riscă închisoare de la 3 la 7 ani.

Prezumţia de nevinovăţie este un principiu fundamental, garantat de Constituţia Republicii Moldova, care prevede că „orice persoană acuzată de un delict este prezumată nevinovată până când vinovăţia sa va fi dovedită în mod legal, în cursul unui proces judiciar public, în cadrul căruia i s-au asigurat toate garanţiile necesare apărării sale”.(Constituţia Republicii Moldova, art.21)
Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media