Parlamentul se va convoca joi în ședință plenară. Proiectele ce urmează să fie examinate

23 martie 2022, 16:52 Politică 77
Parlamentul Republicii Moldova.  Sursa: Replica Media
Parlamentul se va întruni în ședință plenară joi, 24 martie. Biroul permanent al Legislativului a aprobat miercuri proiectul ordinii de zi a ședințelor în plen pentru perioada 24-31 martie 2022.

Potrivit proiectului, vor fi examinate în cea de-a doua lectură modificările la Legea cu privire la mărimea, modul și termenele de achitare a primelor de asigurare obligatorie de asistență medicală și la Legea privind azilul în Republica Moldova.

De asemenea, în lectura a doua urmează a fi votate proiectele privind modificarea Codului electoral și Codului penal, Legii cu privire la fabricarea și circulația alcoolului etilic și a producției alcoolice, Legii cu privire la organizarea activității notarilor și Legii privind procedura notarială, precum și cel de modificare a Legii privind declararea averii și a intereselor personale.

Mai multe proiecte sunt propuse pentru examinare în prima lectură.

Printre acestea – proiectul de lege pentru fondarea Parcului Național „Nistrul de Jos”; ratificarea Acordului de împrumut dintre Republica Moldova și BERD; mai multe proiecte de modificare a legislației fiscale.

Ședința plenară de mâine, 24 martie, va începe la ora 10:00.

Diana
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media