Un lot de ouă de găină, retrase din comerț din cauza prezenței Salmonellei

29 septembrie 2022, 18:22 Nutriție 189
Ouă de găină retrase din comerț.  Sursa: www.ansa.gov.md

Operatorul din domeniul alimentar SRL „Aviton Agro” a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a ouălor pentru consum uman (ouă de găină) din cauza depistării prezenței Salmonella (S.Enteritidis) în fecalele găinilor ouătoare.

Motivul retragerii: prezența Salmonella Enteritidis în fecale găinilor ouătoare.

Denumirea produsului: Ouă de găină pentru consum.

Originea: Republica Moldova, r. Taraclia s. Valea Perjei

Codul producătorului: 3MD TR 027

Data expirării lotului: de la 18.10.2022 – până la 29.10.2022.

Persoanele care au achiziționat produse din lotul dat sunt rugate să se abțină de a le consuma și sunt în drept să le returneze magazinului de unde au fost procurate.

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii care comercializează produse neconforme sunt responsabili de retragerea acestora de pe piață și cooperează cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor prezentate de un produs alimentar introdus pe piață.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta administrația SRL „Aviton Agro” la adresa de email: tel: +373 029 147 895;

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media