DOC/ Rezultatele Chisinău Big Hearts Marathon au fost publicate. Cine sunt câștigătorii curselor de 5 km, 10 km, 21 km și 42 km

26 septembrie 2022, 15:56 Sport 186
Chisinau Big Hearts Marathon.  Sursa: marathon.md

Organizatorii celei de-a VIII-a ediție a Maratonului Internațional Chișinău, care s-a desfășurat duminică, 25 septembrie, sub identitatea Chisinău Big Hearts Marathon, au publicat rezultatele curselor la care s-au înscris cei peste 10.000 de participanți. Echipa Replica Media a participat și ea la maraton, iar colegii și-au ales curse de 10 km și 21 km.

Distanțele pregătite pentru alergători au fost de 5 km, 10 km, 21 km și 42 km.

Potrivit organizatorilor, ediția de anul acesta a fost una specială și a avut o identitate nouă - Chișinău Big Hearts Marathon.

Toți participanții care au ales să alerge au făcut-o în sprijinul Ucrainei, contribuind astfel la reconstrucția orașelor ucrainene.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media