Contul de Telegram al șefului IGP, Viorel Cernăuțeanu, a fost spart. PCCOCS anunță că a pornit un dosar penal

13 noiembrie 2022, 11:00 Justiție 190
PCCOCS, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.  Sursa: Replica Media
Procuratura Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale anunță că a pornit un dosar penal după ce contul Telegram al șefului Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cenăueanu, a fost spart.
PCCOCS, de comun cu angajați ai altor autorități competente, cercetează sub aspect penal spargerea contului de Telegram al șefului IGP.

Autoritățile informează că fapta investigată a vizat atât informația textuală, cât și fișiere transmise și primite de către șeful IGP - ilegalitate care între timp a fost întreruptă.

Astfel, pe acest fapt a fost pornită urmărirea penală, cu privire la rezultatele căreia oamenii legii urmează să informeze ulterior, în măsura în care aceasta nu ar afecta urmărirea penală.

Pe cele două conturi au fost distribuite mesaje identice despre „corupția în instituțiile statului” și cu un link către un site care conține o pretinsă corespondență de pe telefonul ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco.


Diana
publicat de:
Diana Severin
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media