Liber de contract, Cristiano Ronaldo a primit o ofertă de la o echipă din România, din liga a treia

24 noiembrie 2022, 09:39 Sport 212
Cristiano Ronaldo.  Sursa: digisport.ro

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și-a reziliat contractul cu Manchester United și este în căutarea unei noi aventuri. Prima ofertă oficială pe adresa starului lusitan a venit din România, transmite DigiSport.

Este vorba despre SR Brașov, formație care evoluează în Grupa 5 din Liga 3. Echipa de sub Tâmpa a emis, mai în glumă, mai în serios, un comunicat oficial prin care anunță și câți bani ar urma să primească Cristiano Ronaldo în următoarele șase luni, dacă ar accepta propunerea brașovenilor.

„Comunicat oficial. Conducerea noastră îi oferă lui Cristiano Ronaldo un contract până la finalul sezonului actual. Cei 516.35 euro (2.550 lei)/lună arată cât de serioși suntem în a construi o echipă care poate accede în play-off-ul Ligii 3 și ataca promovarea”, se arată în mesajul celor de la SR Brașov.

Brașovenii ocupă poziția a 5-a în clasamentul Grupei 5 din Liga 3, cu 17 puncte, la 15 lungimi în urma liderului Blejoi. Pentru SR Brașov urmează duelul cu Olimpic Cetate, sâmbătă, 26 noiembrie.

În scenariul de domeniul SF-ului în care Cristiano Ronaldo ar da curs ofertei din România, acesta ar câștiga în șase luni ceva mai mult de 3.000 de euro.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media