Europa Conference League: Două remize, obținute de către echipele moldovenești rămase în turneul european

22 iulie 2022, 09:42 Sport 66
Europa Conference League.  Sursa: FC Petrocub

Două echipe din Republica Moldova, Petrocub și Milsami au luptat ieri, 21 iulie, pentru un loc în turul trei preliminar al Europa Conference League. Ambele meciuri s-au încheiat la egalitate, retururile fiind programate pentru 28 iulie.

Petrocub a remizat 0-0 cu echipa Laçi din Albania în prima manșă din turul 2 preliminar al Europa Conference League. Meciul a fost disputat pe terenul Zimbru din capitală, iar returul este programat pentru 28 iulie, ora 21:00, la stadionul Elbasan Arena din Elbasan. Învingătoarea dublei manșe va accede în turul trei preliminar al Europa Conference League, unde va întâlni câștigătoarea dintre Fehérvár (Ungaria) și Gabala (Azerbaidjan).

În celălalt meci, Milsami a remizat 2-2 cu echipa KuPS Kuopio din Finlanda, meciul fiind jucat în depasare. Returul este programat pentru 28 iulie, ora 19:00, la complexul sportiv raional din Orhei. Învingătoarea dublei manșe va accede în turul trei preliminar al Europa Conference League, unde va întâlni câștigătoarea dintre Liepāja (Letonia) și Young Boys (Elveția).

Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media