CSP a numit noi șefi la Procuratura Anticorupție și PCCOCS

15 octombrie 2021, 16:58 Justiție 1037
Ședința CSP.  Sursa: Captură ecran/Privesc.eu

Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a desemnat, la ședința din 15 octombrie 2021, noi șefi la Procuratura Anticorupție și la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Procurora Elena Cazacov a fost desemnată în calitate de șefă interimară a Procuraturii Anticorupție (PA), iar Ion Munteanu a fost numit în funcția de șef-adjunct al instituției, scrie ZdG.

Totodată, Sergiu Russu a fost numit în funcția de șef al PCCOCS, iar Vladislav Bobrov a fost numit șef adjunct.

La 7 octombrie 2021, șeful interimar al Procuraturii Anticorupție, Andrian Bordian, adjuncții săi, dar și adjunctul PCCOCS, Aurel Ciocan au plecat din funcții, după ce procurorul general interimar Dumitru Robu a semnat „un ordin prin care a fost sistată delegarea și încetarea interimatului funcției pentru patru procurori anticorupție, dar și doi procurori de la PCCOCS”.

La 13 octombrie a demisiona și șeful Procuraturii pentru Combaterea Crimei Organizate și Cazuri Excepționale (PCCOCS) Ion Caracuian.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media