FOTO/ „Noua armură” a Naționalei Moldovei, aplicată pe troleibuzul de pe ruta 22

8 iunie 2022, 11:54 Sport 137
„Noua armură” a Naționalei Moldovei, aplicată pe trolebuzul de pe ruta 22.  Sursa: FMF

Noua armură a Echipei Țării, dezvoltată cu suportul Agenția de Investiții/Invest Moldova Agency și inspirată din tradițiile seculare ale neamului nostru a fost aplicată pe exteriorul unui troleibuz din Chișinău. Anunțul a fost făcut de Federația Moldovenească de Fotbal.

Troleibuzul va opera pe ruta nr. 22 care conectează str. Alba-Iulia cu Bd. Dacia, iar una dintre stații este stadionul Zimbru - locație unde Tricolorii dispută meciurile de acasă.„Suntem recunoscători Regia Transport Electric Chișinău și Primăria Municipiului Chișinău pentru suportul în promovarea Echipei Țării și a fotbalul în rândul publicului larg. Moldova - țară mică, inimă mare”, scrie FMF.

Amintim că, băieții noștri au început parcursul în grupele Ligii Națiunilor. Astfel, în prmul meci, Tricolorii s-au impus cu 2 - 0 în fața naționalei Liechtenstein. Primul gol a fost marcat de Ion Nicolaescu în minutul 5, din penalty, dictat pentru un fault asupra lui Mihail Caimacov. Este al 6-lea gol marcat de Nicolaescu pentru tricolori. UEFA l-a desemnat pe Nicolaescu cel mai bun jucător al jocului. Vadim Bolohan a stabilit scorul final în minutele de prelungiri ale partidei. În acest meci Igor Armaș a jucat a 75-a oară pentru reprezentativa noastră, iar Victor Stînă a debutat la Națională.

În cel de-al doilea meci, Naționala Moldovei a remizat cu Andorra, scor 0-0. Mijlocașul Victor Stînă a fost eliminat direct în minutul 43, după un fault comis asupra lui Vieira.

Pentru tricolori urmează două partide pe stadionul Zimbru din Chișinău, cu Letonia.

Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media