FOTO/ Vinificatorii din Moldova, prezenți la cea mai mare expoziție de vinuri din Europa - ProWein

16 mai 2022, 15:09 Vinurile Moldovei 134
Wine of Moldova.  Sursa: Facebook

Reprezentanţii industriei vinurilor şi a băuturilor spirtoase din întreaga lume, precum și 37 de vinificatori din Republica Moldova, și-au dat întâlnire la Dusseldorf, în Germania. Cea mai mare expoziție de vinuri din Europa a început pe 15 mai și durează trei zile. Expoziția revine după doi ani de pauză, din cauza COVID-19.

„Cu brandul de țară «Wine of Moldova – a legend alive» încercăm să convingem lumea de calitatea vinului din Moldova. Indiscutabil, de calitatea extraordinară a vinului”, a menționat Andrei Cibotaru, unul dintre participanți.

În cadrul standului comun Wine of Moldova, amenajat de către Oficiul Național al Viei și Vinurilor, 37 de producători din Moldova își prezintă produsele vizitatorilor expoziției, printre care vinificatori și specialiști din diferite țări, dar și connaisse-uri dornici să afle ce performanțe au mai obținut vinăriile în ultima perioadă.

Vinificatorii moldoveni au luat cu ei la Dusseldorf peste 500 de tipuri de vin și peste 2.000 de sticle pentru degustare și sunt pregătiți să identifice oportunități de colaborare și să stabilească noi parteneriate de business, astfel încât Vinul Moldovei să ajungă să fie apreciat de un număr și mai mare de consumatori de pretutindeni.

Mai jos sunt câteva dintre fețele care ne reprezintă țara la expoziția ProWein.

FOTO: Facebook/AndreiCibotaru

Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media